Σάββατο 2 Απριλίου 2011

ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ #2

 ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΚΑΡΥ ΚΑΙ ΔΕΝΤΡΟΛΙΒΑΝΟ

ΥΛΙΚΑ:  1 ΠΙΑΤΑΚΙ ΜΕ ΦΙΛΕΤΟ ΑΠΟ ΣΤΗΘΟΣ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ
                2 ΔΟΝΤΙΑ ΣΚΟΡΔΟ
                1 ΞΕΡΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ
                ΜΙΣΟ ΦΛΥΤΖΑΝΙ ΛΑΔΙ
                1/2 κ.γ ΚΟΥΡΚΟΥΜΑ
                1/2 κ.γ ΚΑΡΥ
                1/2 κ.γ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ ΣΚΟΝΗ 'Η  1 κ.γ ΚΑΝΟΝΙΚΗ
                ΛΙΓΟ ΤΖΙΝΤΖΕΡ ΣΕ ΣΚΟΝΗ
                ΛΙΓΟ ΔΕΝΤΡΟΛΙΒΑΝΟ
                1 ΛΕΜΟΝΙ ΣΤΗΜΕΝΟ
                1 ΠΟΤΗΡΑΚΙ ΚΡΑΣΙ
                ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
  ΤΣΙΓΑΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ (ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ ΣΤΟ ΜΟΥΛΤΙ)   ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΟΡΔΟ
ΜΕ ΛΙΓΟ ΛΑΔΑΚΙ ΚΑΙ  ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2-3 ΛΕΠΤΑ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΚΟΜΜΕΝΟ ΣΕ ΜΠΟΥΚΙΕΣ.
  ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΤΣΙΓΑΡΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΙΕΣ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΡΟΔΙΣΕΙ ΤΟ ΣΒΗΝΟΥΜΕ ΜΕ ΚΡΑΣΙ.
 ΜΟΛΙΣ ΕΞΑΤΜΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΥΓΡΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΛΕΜΟΝΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΥΡΩΔΙΚΑ (ΑΛΑΤΙ ΠΙΠΕΡΙ, ΤΖΙΝΤΖΕΡ , ΔΕΝΤΡΟΛΙΒΑΝΟ , ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ).ΕΠΙΣΗΣ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΦΛΙΤΖΑΝΙ ΝΕΡΟ , ΧΑΜΗΛΩΝΟΥΜΕ ΤΗ ΦΩΤΙΑ  ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΣΙΓΟΒΡΑΣΕΙ ΓΙΑ 3/4 ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΑΛΑΚΩΣΕΙ ΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑΚΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΜΕ ΛΙΓΟ ΖΟΥΜΑΚΙ.
  ΤΟ ΦΑΓΑΚΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΚΑΙ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΑΠΙΘΑΝΑ ΜΕ ΡΥΖΙ ΜΠΑΣΜΑΤΙ ΜΕ ΑΡΩΜΑ ΓΙΑΣΕΜΙΟΥ..  
                                         ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απόψεις,Σχόλια & Εμπειρίες